Copyright en disclaimer

Copyright

Deze website en alle onderdelen op deze website zijn eigendom van Lock Solid Dreadlocks (KVK Rotterdam, 24429208 (hierna: LS). De onderdelen waarin verwezen wordt naar andere websites/bedrijven, door middel van bronvermelding, embedding of links, zijn geen onderdeel van LS. Het is niet toegestaan om deze website of onderdelen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van LS, tenzij je de informatie voor persoonlijke of educatieve, niet commerciële redenen of doeleinden nodig hebt. Alle logo’s, trademarks, teksten en afbeeldingen zijn eigendom van hun eigenaars.

Lock Solid als bron gebruiken

Wil je wat van deze site opnemen op je eigen site of voor andere redenen digitaal overnemen? Doe dan het volgende.

Vermeld de naam van de website als volgt:

Lock Solid/ LockSolid/ LockSolid.nl

Met hoofdletters in alle woorden.

Verwijs naar mij als

Meghan / Meghan van LockSolid.nl

Zorg ervoor dat er één klikbare link met een van bovenstaande aanduidingen in jouw stuk voorkomt. Het volgen van de link mag niet belemmerd worden voor bezoekers of zoekmachines.

Wil je meer dan één tekst per maand overnemen? Vraag dan toestemming via het contactformulier.

Disclaimer

Ondanks dat ik veel tijd besteed aan het maken en updaten van de website, kan het gebeuren dat de informatie niet geheel (meer) klopt. Als je een fout of onvolledigheid vindt, stuur mij dan een e-mail door het contactformulier hieronder in te vullen.

Ik vul en pas de informatie op de website regelmatig aan. Dit mag ik doen zonder daar vooraf over te informeren.

Eventuele links naar andere websites die niet door Lock Solid gemaakt zijn, zijn op de website opgenomen om jou van dienst te kunnen zijn. Ik doe mijn best in het selecteren van deze websites. Je verlaat de website van LS als je erop klikt. LS is niet aansprakelijk voor de inhoud of alle andere aspecten van de websites van anderen. Ook ben ik niet aansprakelijk voor de inhoud van berichten die op deze site door gebruikers/lezers achtergelaten worden.

Ik ben geen psycholoog/psychiater/therapeut, huidtherapeut/dermatoloog/arts of diëtist of bewindvoerder en zo doe ik me ook niet voor. Als je twijfelt over het opvolgen van een tip, raadpleeg dan een psycholoog/psychiater/therapeut, huidtherapeut/dermatoloog/arts, diëtist of bewindvoerder. Aan de tips op LS of van mij (Meghan) in persoon kan je geen rechten ontlenen. LS is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaan is door het lezen en/of opvolgen van de tips en adviezen, dus ook niet aan fysieke, psychische of financiële schade.

© 2020 Lock Solid.

Vragen over copyright of de disclaimer? 

Neem contact op

Pin It on Pinterest

Share This